Magyar   English  Deutsch   Français

BEMUTATKOZÁS

A Bende-Stáb Kft. 1990-ben alakult meg azzal a határozott céllal, hogy a kor kihívásainak megfelelően folyamatos fejlesztéssel és saját know-how létrehozásával az egyedi építészeti és megrendelői igények teljeskörű kiszolgálását megvalósítsa.

Vállalkozásunk dinamikus növe-kedését jól tükrözi, hogy míg a legelső néhány évben Kecskemét város központi részén található telephelyünk elégséges volt a megfelelő működésünkhöz, ezt meglehetősen gyorsan - 1995-re kinőttük. Ekkor vásároltuk meg a Kiskőrösi út 12. szám alatt található 8500 négyzetméteres ingatlant, ahol már elegendő tér áll rendelkezésre új gépsoraink, hajlító gépeink üzemeltetéséhez.

Az immár 20 éve működő vállalkozásunk elsősorban az egyedi tervezést és kivitelezést igénylő, különleges - gyakran exkluzív - megjelenéső épület-szerkezetek gyártójaként és beépítőjeként vált ismerté az egész országban, és ma már külföldön is. A gyártási tevékenység fő- és alvállalkozói státuszban valósul meg. A cég termék- és szolgáltatáskínálata felöleli az egyedi és széria könnyűszer-kezetű alumínium térvilágító rendszerek, exkluzív előtetők, télikertek tervezését, legyártását és helyszíni kivitelezését, fürdőházak, fürdőmedencék fedését, sík és hajlított felülető üvegtetők, üvegfalak, üveg-kupolák és üvegházak gyártását.

KIMAGASLÓ MUNKÁINK
ELISMERÉSEK
ÜVEGTETŐK
KUPOLÁK
TERMÁL FÜRDŐK
BEVILÁGÍTÓK
ELŐTETŐK
FÜRDŐHÁZAK, MEDENCEFEDÉSEK
TÉLIKERTEK, TERASZFEDÉSEK
MŰEMLÉKI KÖRNYEZET
ÜVEGFALAK, NYÍLÁSZÁRÓK, INTERNORM
IPARI ÁRNYÉKOLÓK
EGYÉB KIVITELEZÉSI MUNKÁK
HAJLÍTOTT ÜVEG

    BENDE-STÁB ÉPÍTŐIPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. KECSKEMÉT, E-MAIL: bende.peter@bendestab.hu