AUTÓMENTÉS Kiskunfélegyháza

Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Lajosmizse, Szolnok

AUTÓSZÁLLÍTÁS

Karambolos és műszaki hibás jármű szállítása

Vállalkozásunk Mercedes-Benz Atego gyári hidraulikus platójú autómentő teherautónkkal rövid időn belül akár speciális szállítási feladatokat is teljesítünk. 

A hidraulikus plató, 3.600 kg/db teherbírású mankókerekek és csörlő használatával perceken belül teljesítjük a fel és lerakódásokat.

Autómentés M5 autópálya

AUTÓMENTŐ KISKUNFÉLEGYHÁZA

Vállaljuk személygépjárművek, SUV, terepjáró, Pick-Up, furgon és kisteherautók szállítását műszaki meghibásodás, vagy karambolos járóképtelenség esetén rövid határidővel.

Autómentő Budapest

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállalkozásunk autómentés és autószállítás mellett túlméretes építőanyag és építőipari gép szállítással is foglalkozik.

Autómentés

Műszaki meghibásodás esetén

Kisteherautó szállítás

Teherautók szállítását is vállaljuk

Túlméretes építőanyag

8 méter hosszúságig, 3,5 méter szélességig vállaljuk építőanyag szállítását

Autó szállítás

Járóképtelen autók szállítása

Munkagép szállítás

Építőipari és egyéb munkagép szállítás​

Amennyiben Kiskunfélegyházán vagy környékén autómentőre van szüksége, mi vagyunk az Ön megbízható partnerei. Azt minden esetben tudjuk, hogy az autómentés milyen bosszúságot és kényelmetlenséget okozhat az Ön számára. Ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető leghamarabb kiérkezzünk Önhöz, és biztonságban elszállítsuk az autóját a kívánt helyre.

Az autómentő szolgáltatásunkat magas színvonalon és megfizethető áron nyújtjuk. Tapasztalt és szakértő csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen bármilyen autómentési helyzetben. Vállaljuk az autók, motorok, teherautók és bármilyen más jármű felszállítását, és garanciát vállalunk arra, hogy járműve biztonságban lesz az autómentés során és az úti céljában.

Az autómentőnk szakértői, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden járműtípus esetében a legjobb megoldást tudják nyújtani. Az autómentőnk modern felszereléssel rendelkezik, hogy az autómentést minden esetben biztonságosan és hatékonyan végezzük el.

Ha az autója meghibásodott vagy balesetet szenvedett, ne habozzon, hívja a Kiskunfélegyházán elérhető autómentő szolgáltatásunkat. Mi minden esetben a lehető leggyorsabban reagálunk, hogy segítsünk Önnek az autómentésben és az autószállításban.

Autómentő Kiskunfélegyházán vagy a környékén, ez mind nem számít, amikor szüksége van rá… Amikor utoléri a balszerencse, legyen szó kisebb-nagyobb meghibásodásról, koccanásról vagy árokba csúszásról, akkor szüksége van egy megbízható autómentéssel foglalkozó csapatra. Az internet tele van „jobbnál-jobb” ajánlatokkal, már-már csodával felérő ígéretekkel. Nálunk ebédidőkor sokszor szóbahozzuk a falra kiragasztott szöveget: „A reális kiszámítható, a kiszámítható pedig teljesíthető.”

Mi ennek alapján állítsuk össze a díjszabásunkat, írjuk és mondjuk el a kiérkezési idő mértékét, illetve árcédulát egy-egy autómentésnél. Figyelünk arra, hogy reális számokat közöljünk autómentéskor, hogy betarthassuk azt, amit ígérünk. A pozitív visszajelzések a mi garanciánk. Minden egyes autómentést 0 24-ben maximális odafigyeléssel, teljes koncentrációval végezzük el.

Így nem jöhet szóba véletlen hiba, nem várt probléma az autómentés közepette. A kiváló felszerelésünknek köszönhetően, akár olyan járműveket is elszállítunk, melyek nem tudnak megállni a saját kerekein. És mindezt, az autómentést 0 24-ben, sőt az év összes napján, avagy hétvégén vagy ünnepnapon is elvégezzük!

Kiskunfélegyháza és környéke specifikusan azonban sokszorosan igénybe veszi az autómentő szolgáltatásokat. Azok, akik itt élnek, tudják, hogy a város autópályával, nagy forgalmú utak hálózatával rendelkezik, amelyek nagy valószínűséggel balesetekhez, meghibásodásokhoz vezethetnek. Az itt élőknek tehát kiemelten fontos megbízható és gyors autómentési szolgáltatásokhoz fordulniuk.

A balesetek vagy meghibásodások nem válogatnak helyszínt, így gyakran fordul elő, hogy az autósok a város határain kívül találják magukat, akár az autópályán vagy az országúton.