AUTÓMENTÉS Lajosmizse

Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Lajosmizse, Szolnok

AUTÓSZÁLLÍTÁS

Karambolos és műszaki hibás jármű szállítása

Vállalkozásunk Mercedes-Benz Atego gyári hidraulikus platójú autómentő teherautónkkal rövid időn belül akár speciális szállítási feladatokat is teljesítünk. 

A hidraulikus plató, 3.600 kg/db teherbírású mankókerekek és csörlő használatával perceken belül teljesítjük a fel és lerakódásokat.

Autómentés M5 autópálya

AUTÓMENTŐ Lajosmizse

Vállaljuk személygépjárművek, SUV, terepjáró, Pick-Up, furgon és kisteherautók szállítását műszaki meghibásodás, vagy karambolos járóképtelenség esetén rövid határidővel.

Autómentő Budapest

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállalkozásunk autómentés és autószállítás mellett túlméretes építőanyag és építőipari gép szállítással is foglalkozik.

Autómentés

Műszaki meghibásodás esetén

Kisteherautó szállítás

3,5T-ig kisteherautók szállítását is vállaljuk

Túlméretes építőanyag

8 méter hosszúságig, 3,5 méter szélességig vállaljuk építőanyag szállítását

Autó szállítás

Járóképtelen autók szállítása

Munkagép szállítás

Építőipari és egyéb munkagép szállítás​

Amikor balszerencse éri az autósokat Lajosmizsén, akár kisebb-nagyobb meghibásodás, koccanás vagy árokba csúszás formájában, akkor egy megbízható autómentési csapatra van szükségük. Az interneten számtalan ajánlat található, de mi a valóságos és megvalósítható ígéretekre építjük autómentő szolgáltatásunkat.

A díjszabásunkat és az elvárható kiérkezési időt reális és pontos adatok alapján állítjuk össze, hogy garantálni tudjuk az ígért szolgáltatást. A kiváló felszerelésünknek köszönhetően olyan járműveket is elszállítunk, amelyek nem képesek önállóan közlekedni. Az autómentést 0 24-ben, az év minden napján elvégezzük, és minden autómentést maximális odafigyeléssel és koncentrációval hajtunk végre, hogy elkerüljük a véletlen hibákat és problémákat.

Az autómentési szolgáltatásunk Lajosmizsén az autósok gyors reakciójára és problémamegoldására épül, hogy minél kevesebb időt kelljen a várakozásra fordítaniuk. Az autómentés mellett fontosnak tartjuk az ügyféllel való kommunikációt is, hiszen az autómentés során nyugodt és megnyugtató szavakkal szeretnénk segíteni az autósoknak. Cégünk nem csak az autót szállítja el, hanem az utasokat is, 1 főig költségmentesen, hogy a lehető legteljesebb segítséget nyújtsuk.

Az árakat olyan módon alakítottuk ki, hogy mindkét fél számára előnyös legyen. Reális árakat kínálunk, hogy az autósok ne érezzék magukat kihasználva a bajukban, és hosszú távú üzleti kapcsolatokat tudjunk építeni velük.

Tehát csapatunk számára fontos, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásainkkal. Ezért a kiérkezési idő és az árak mellett fontosnak tartjuk a kommunikációt és a megnyugtató szókimondást is. Az autómentés folyamata során ügyfeleinknek minden információt megadunk a mentés menetéről, így nem kell aggódniuk a folyamat miatt.

Emellett az autómentés során az utasok biztonsága is fontos számunkra, így az autókba külön biztonsági öveket szereltünk fel az utasok számára, és 1 utasig költségmentesen elszállítjuk az autóval utazókat is.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az általunk alkalmazott árak reálisak és megfelelőek legyenek az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásaink minőségéhez képest. Nem szeretnénk, hogy az ügyfeleinket a pénzügyi terhek súlyozzák, és inkább hosszú távú üzleti kapcsolatokat kívánunk kiépíteni velük.

Összefoglalva, csapatunk számára az autómentés a legmagasabb színvonalon történő szolgáltatást jelenti. Az ügyfelek elégedettsége az elsődleges szempontunk, és minden autómentés során maximális odafigyeléssel, gyors és hatékony segítséggel igyekszünk megoldást nyújtani az adott helyzetre.